Nu ai experiență sau pregătire dar vrei să înveți meserie și să câștigi bani?

wp_20170301_13_21_35_richTe-ai gândit să înveți o meserie pe care să te poți baza în orice moment al vieții tale?

Ai vrut să te angajezi la un moment dat și lipsa experienței și-a spus cuvîntul?

Ești în situația în care vrei cu adevărat să lucrezi dar nu îți găsești locul?

 

Îți propunem o soluție pe care ai putea să o iei în considerație, O SOLUȚIE IMEDIATĂ în industria prelucrării lemnului, o industrie în creștere susținută.

wp_20170301_13_21_40_rich

Astăzi, există puține companii pe piață care să ofere celor interesați posibilitatea reală, efectivă și imediată de formare profesională, în timp ce îți oferă un loc de muncă sigur. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, noi îți oferim oportunitatea de a te familiariza cu industria prelucrării lemnului.

Avem o ofertă pentru tine în localitatea Giroc, foarte aproape de Timișoara. Cu o experiență de peste 12 ani, suntem o companie cunoscută și respectată atât la nivel național cât și internațional.

Nu contează vârsta ta, experiența sau pregătirea pe care o ai. Suntem dispuși să investim în tine, să te instruim, să te formăm profesional și să te plătim în timp ce înveți o meserie adevărată. Tot ce ne interesează este dacă pe tine te interesează să te alături echipei noastre.wp_20170301_13_22_03_rich

Te invităm să completezi formularul de mai jos sau să ne suni la 0735/877.351.

În cel mai scurt timp te vom contacta pentru a-ți prezenta atelierul nostru de prelucrarea lemnului, echipa și planul nostru de formare profesională pe care ți l-am pregătit.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top